Translate

dimarts, 11 d’abril del 2017

SETMANA CULTURAL - DIMARTS 11 D'ABRIL

Avui ha estat un dia carregat d'activitats molt entretingudes. A les 9h hem fet magdalenes eivissenques amb l'ajuda de la mare de na Delia i la mare de n'Alejandro. Ens ho hem passat molt bé fent la massa d'ametlla i omplint la pasta fullada. Quan l'han fornejat les hem embolicat per portar-les a casa! mmm què bones han estat!!
Recepta de Magdalenes Eivissenques
Ingredients:
- Massa fullada. 
- 200g d'ametlla picada.
- 175g de sucre
- 2 ous
- Ralladura de llimona
- Una mica de canyella. 
- Oli
- Sucre glas.
Estris: motllos de paper de magdalena allargats, safates de forn i paper vegetal de forn.
Elaboració: retallem la massa fullada segons les formes desitjades i mentre cada grup va preparant el seu farcit. Es baten els ous i es mescla amb la resta d'ingredients. Es pinten amb oli els motlles per que no s'aferri la massa fullada. Es reparteix el farcit d'ametlla. Es porten al forn i, una vegada cuites i refredades, es decoren amb sucre glass per damunt. 








Un cop acabades de preparar les magdalenes, i mentres estaven al forn, varem aprofitar per anar a veure l'exposició eivissenca que ens havien preparat amb roba i instruments típics d'Eivissa, amb bassetjes... També hi havia un photocall amb una pagesa i un pagès i ens varem fer fotos molt divertides, mirau-les!!














Finalment, a les dotze hem anat tots els alumnes de l'escola al gimnàs a escoltar les Cantates que haviem preparat a Música durant aquest trimestre: La tortuga boteruda i la Rebel·lió a la Cuina. 


Com podeu veure, ha estat un dia bastant complet i entretingut! Demà més!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada